lördag 28 augusti 2021

Feber av Johan Brännström

 





"Vad händer med våra barn när de lämnas ensamma på nätet? Vad hittar ett barn i de allra mörkaste delarna i Darknet som är så ondskefullt att vi vägrar tro på det?"

Johan Brännström har skrivit en otroligt spännande och obehaglig deckare. Författaren har skapat väldigt trovärdiga personporträtt som gör att man känner snabbt för karaktärerna direkt från start. Det finns en krypande och obehaglig stämning i bakgrunden som gör boken till en riktig bladvändare. Man bjuds på en spännande och hemsk resa. Det är ingen bok för känsliga då den är väldigt obehaglig på sina ställen.

"Mikaela Sköld är reporter på Sveriges största nyhetsbyrå och ensamstående mamma till tolvåriga Vanja. Hon tvingas lämna sin febersjuka dotter ensam hemma - och när hon kommer hem från jobbet är Vanja spårlöst försvunnen. Polisen har inte mycket att gå på, men Mikaelas egna efterforskningar pekar mot Darknet - den dolda sidan av nätet. Hennes sökande efter dottern tar henne allt djupare ned i en febrig och farlig värld, så mörk och depraverad att hon inte kunnat föreställa sig den i sina värsta mardrömmar. Och någonstans på nätet finns det en klocka som tickar ned - om tjugofyra timmar startar nästa show i The Red Room. Vågar du titta?"



Författare:  Johan Brännström

Förlag: Ordfront

Format: E - bok

Kategori: Deckare

Betyg: 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar