måndag 22 november 2021

CiderträdgårdenDragonfly Farm har varit ett hem och en tillflyktsort för generationer i familjen Melchior - ärkerivaler med familjen Culbone, den förmögna släkten som bor på andra sidan floden. Livet där styrs av årstiderna och av cidertillverkningen, och alla faller för gårdens förtrollande charm.
För kusinerna Tabitha och Georgia har gården alltid varit ett andra hem. När en tragedi drabbar deras älskade gammelfarbror Matthew, verkar det som om platsen de alltid tillhört, nu kommer att tillhöra dem...
Men testamentet avslöjar att en tredjedel av Dragonfly Farm har testamenterats till en fullkomlig främling. Gabriel Culbone har ingen aning om varför han får ärva, eller vad han har för koppling till gården eller till famlijen Melchior.
När de första äpplena börjar falla av träden inför ciderskörden - kommer Dragonfly Farm då att börja avslöja sina hemligheter?Jag har aldrig läst något av den här författaren tidigare, men om alla hennes böcker är lika bra som den här, då har jag verkligen nåt att se fram emot. Jag tyckte boken var riktigt bra. Miljöerna var verkligen så där landsbygds - perfekta som man vill ha i böcker som utspelar sig i England. Satt och njöt genom hela boken mer eller mindre. Om du tycker om feelgood, mysiga miljöer och förbjuden kärlek så är det här en bok för dig. 
Författare: Veronica Henry
Format: E - bok
Kategori: Roman
Betyg: 4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar