onsdag 13 april 2022

Ole dole av M.J. Arlidge






Amy och Sam, ett ungt förälskat par, bestämmer sig för att lifta. De blir upplockade i en bil och bjudna på något varmt att dricka. Sen blir allt svart. När de vaknar upp så befinner dom sig i en tömd simbassäng i en öde lokal. De kan inte ta sig upp. Allt som finns är en mobiltelefon och en pistol. Så ringer mobilen, och rösten talar om att den som skjuter den andra kommer att överleva. Vem av dem kommer att ge upp först? Vem kommer att överleva?

Det här är den första i en rad kidnappningar med samma mönster. Kriminalkommisarie Helen Grace och hennes team får i uppdrag att lösa fallen, utan att avslöja för media och allmänheten vad som hänt. Till att börja med famlar de i blindo, utan att se något mönster. Men så upptäcker Helen något som får henne att ana att allt är mycket värre än hon hade kunnat förställa sig.



Jag gillar att boken började direkt med ett fall och jag ville direkt bara fortsätta läsa för att se hur det skulle sluta och vem som var mördaren.  
Jag ser fram emot att få läsa resterande böcker i serien om Helen Grace. Gillar man deckare så tror jag man kommer att gilla dessa böcker.





Betyg: 4


Mer info:

Författare: M. J. Arlidge

Förlag: Lind & Co

Format: Inbunden

Sidor: 348

Utgiven:    2016

Kategori: Deckare

Betyg på Godreads: 3.94 baserat på 37.403 betyg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar