måndag 16 maj 2022

1986 - Vid tidens slut ( del 3 ) av Jesper Ersgård





Elias Werner har fått reda på den ohyggliga sanningen om sig själv och vad han egentligen är. Han kunde inte stoppa mordet på sina föräldrar 1963, den mystiska Diana ligger hela tiden ett steg före. Hans enda chans är att åka långt fram i tiden för att där lösa den största gåtan av alla - vem är Diana och vad är hennes planer för Elias?
Men först vill han hjälpa Maja, som är fast i 60 - talet, att komma tillbaka till 1986. Han har lärt sig hur man styr Velotrisen och gör ett desperat försök att genomföra ett tidshopp med dem båda. Men hoppet går fruktansvärt fel. De hamnar visserligen i år 1986 igen men något hemskt har hänt med Maja.
Vid tidens slut är sista boken i 1986 - trilogin.


Sista delen var minst lika spännande och bra som de föregående delarna. Hade svårt att slita mig ifrån boken, tror att den skulle göra sig riktigt bra som TV - serie. Tyvärr så kändes slutet lite som "Jaha, ska det bara sluta så här?" Men man ska inte tro att alla böcker slutar som en Askungesaga där prinsessan får sin prins och sen lever lyckliga i alla sina dagar. Här blev det inget romatiskt feelgood slut. Skulle vilja läsa mer, men nu är det slut.





Betyg: 5


Mer info:

Författare: Jesper Ersgård


Format: E - bok

Sidor: 613

Utgiven:    2021

Kategori: Spänningsroman

Betyg på Godreads: 3.72 baserat på 47 betyg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar