onsdag 10 augusti 2022

Morden i Fleat House av Lucinda Riley

 


En tidig morgon hittas 18 - årige Charlie Cavendish död i sitt rum i elevhemmet Fleat House på St Stephen´s School. Rektorn på den anrika internatskolan i Norfolk vill avfärda det inträffade som en tragisk olycka, men polisen kan inte utesluta att det rör sig om ett brott. Kriminalinspektör Jazmine " Jazz"  Hunter blir ansvarig för utredningen, trots att hon av privata skäl nyligen har avslutat sin poliskarriär i London. Som en gentjänst till sin gamla chef låter hon sig motvilligt övertalas till att ta sig an fallet.

Det visar sig att omständigheterna kring elevens tragiska död är minst sagt mystiska. Men de anställda på skolan sluter leden och Jazz inser snart att hon har hamnat i sitt livs mest utmanande mordutredning. På Fleat House skyddas hemligheter som är mörkare än hon någonsin kunnat föreställa sig...

Jag har inte läst något av Lucinda Riley tidigare, men kommer absolut att läsa hennes andra böcker. Jag gillade den här boken, den var lättläst, spännande, välskriven och en lagom bladvändare att läsa nu under sommaren. En perfekt pusseldeckare.
Betyg: 4


Mer info:

Författare: Lucinda Riley


Format: Inbunden

Sidor: 456

Utgiven: 2022

Kategori: Kriminalroman

Betyg på Godreads: 4.24 baserat på 5.763 betyg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar